Update rondom de storing... en meer natuurlijk

greenspun.com : LUSENET : timedesk : One Thread

Waar we eerst bang waren dat de server voorgoed naar de eeuwige jachtvelden was, blijkt er toch nog hoop te zijn. Met wat kunst en vliegwerk wordt vandaag een noodoplossing in elkaar geknutseld, zodat we, ookal is het op halve kracht, toch weer kunnen draaien. Ik zal wel blij zijn als ik eindelijk een redelijke backup server kan organiseren, want we komen ieder keer weer nare verrassingen tegen als het eenmaal mis gaat.

Mis ging het ook weer in Frankrijk, waar het tuinkabouter bevrijdings front weer medogenloos heeft toegslagen. Waar het precies om gaatr kun je straks lezen als de server weer draait, weant dit is slehts een tussen bericht dat eigenlijk thuis hoort in het TimeDesk tuinbkabouter dossier op de hoodfserver.;-))

-- Ben (ben@timedesk.nl), August 20, 2002

Answers

En wat die tuinkabouters betreft...

Verwacht je nu echt dat die kabouters gewoon blijven staan in weer en wind, met al de lacherige en kleinerende opmerkingen van voorbijgangers ?? Tuurlijk niet - ze worden dan ook helemaal niet ge-gnome-napped maar zijn gewoon ontsnapt.

Het is toch verschrikkelijk dat de mens een kabouter als slaaf koopt en deze gebruikt om zijn tuin te onderhouden. Weet zo'n kabouter dan in een onbewaakt ogenblik te ontsnappen uit deze gevangenis dan worden de andere slavendrijvers door Internet-pers opgeroepen om hun kabouters achter slot en grendel te zetten.

Hoelang gaan wij nog door met slavernij ???

-- Rob (rwjansen@planet.nl), August 21, 2002.


Snif,

zit ik net gezellig (ja hij deed het héél even) met Ben te chatten - houdt de boel aan Ben's kant er mee op.

Nou ja, vanmiddag ga ik in ieder geval bij Ben op bezoek. Aangezien ik door veel PCs als een soort Jomanda wordt gezien zal er eens met ik mijn hand over strijken... Ik heb ook begrepen dat er (3 hoeraatjes voor Hans) een tijdelijke vervanging voor de server komt dus dat kan niet meer mis gaan.

-- Rob (rwjansen@planet.nl), August 21, 2002.


Moderation questions? read the FAQ