Storing i.v.m. tropische temperaturen

greenspun.com : LUSENET : timedesk : One Thread

Pffffffffffffffffffffffffffff , dat vond onze server ook dit weekend, en stopte er spontaan mee. Vandaar dat de chatr meomenteel niet werkt, en ook de normle dagopening niet beschikbaar is. Er wordt aan gewerkt, en we hopen de problemen in de loop van de dag te hebben opgelost. Wil je me toch spreken, klik dan op deze vertrouwde button.-- Ben Koot (ben@timedesk.nl), August 19, 2002

Answers

Doet me denken aan "Het Omroeppastoraat" van Herman Finkers:

"Wil er nu niemand even met onze Pastor spreken ? U kunt nu bellen op 035-5911711. Belt U alstublieft wel het juiste nummer, dit is 035- 5911711. Het foute nummer is 035-3249888 althans als ik het goed heb ..."

Maar goed, ook ik heb afgelopen weekend dus niet achter de PC gehangen (veel te heet). Wel heb ik (bij mijn ouders) nog wat onkruid verwijderd en plantjes gepoot, hoewel het daar eigenlijk ook veel te warm voor was. Nu maar hopen dat het de komende paar dagen iets koeler blijft (ik moet werken en Ben's PC ook ...).

-- Rob (rob.wj.jansen@philips.com), August 19, 2002.


Ik lees net dat de Cyber pastor op het Flevo Festival, die op het muziekfestival beschikbaar was voor hulp en bijstand het rustig heeft gehad. Gek he, dat nmensen als het lekker weer is niet achter seen suffe pc kruipen.

-- Ben (
ben@timedesk.nl), August 19, 2002.

Moderation questions? read the FAQ