Anyone else having this problem? : LUSENET : Unk's Troll-free Private Saloon : One Thread

It seems that every so often my bookmark for the forum just goes dead, I get the error message that greenspun can't be located. I assume the forum is down but then after a day or so I'll ivestigate further by going to Lusenet and finding the forum and waltzing right in.

A new bookmark cures it for awhile, then poof again.

-- capnfun (, February 12, 2002


Yeah, it happened last night, right?

-- (, February 12, 2002.

Day before yesterday.

-- capnfun (, February 12, 2002.

Greenspun has been down. My bookmark didn't work for 2 days and today it works fine. I didn't change anything. It's not just you, cap'n. : )

-- Pammy (, February 12, 2002.

After 2 days of gettin' error messages and no one posting on the alt board somethin' wasn't registering, that's when I decided to crawl in through the bathroom window. Add to the fact that that bookmark is still fried.

Oh those huge turmoils in life, if it all were that simple ; )

-- capnfun (, February 12, 2002.

I can hear Joe Cocker singing it now... ; )

-- Pammy (, February 12, 2002.

My experience was the same as Pammy's.

-- Peter Errington (, February 12, 2002.

Dang Peter, that's a lot of experience. (kidding pammy)

-- (cin@cin.cin), February 12, 2002.

Same here. Two days with message boxes saying "no DNS entry for"

-- Stephen M. Poole (, February 12, 2002.

Did ya find the milk crate under the window?

-- capnfun (, February 13, 2002.

Moderation questions? read the FAQ