Litt av hvert...

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Hei! Jeg er en 25 år gammel transvestitt fra Oslo som har noen spm.

1. Hvilke pratekanaler skal jeg gå på for å treffe andre TV`er? (sjelden det er aktivitet på transeforum og irc forstår jeg ikke) 2. Er det noen som pleier å ha treff ved siden av FPE-møtene, der f.eks jeg kan komme? 3. Har lenge tenkt på å melde meg inn i FPE, men er redd for diskresjonen til folk. 4. Noen TV`er i Oslo-området som har lyst til å bli kjent med meg, gjennom omkledning?(send mail)Jeg tør foreløpig ikke å gå ut på byen..

Håper det er noen av dere der ute som kan gi meg svar på dette.

Klem,

Connie

-- Connie (conniehonnie@hotmail.com), November 26, 2001

Answers

Ikke farlig å være med i FPE

Hei Connie :-) Jeg hopper over 1 spørsmål - for det har Katrine svart så godt på.

2.Er det noen som pleier å ha treff ved siden av FPE-møtene, der f.eks jeg kan komme? Det hender at våre medlemmer treffes i privat regi - men da er det mest vanlig å treffe noen en har møtt på møtene... Foreningen tilbyr også brevkontakt mellom medlemmene.

3. Har lenge tenkt på å melde meg inn i FPE, men er redd for diskresjonen til folk. FPE har eksistert siden 1966 - og vi er diskre. Medlemmene må skrive under en taushetserklæring for å få bli medlem. Kun 2 betrodde styremedlemmer kjenner medlemmenes identitet - og medlemsregisteret kommer ikke på avveie.

4. Noen TV`er i Oslo-området som har lyst til å bli kjent med meg, gjennom omkledning?(send mail)Jeg tør foreløpig ikke å gå ut på byen.. Tja - meld deg inn og kom på et møte og treff oss!! :-) Men dersom du vil ha en samtale med noen fra foreningen først så kan du få en samtale med foreningens lokalkontakt i Oslo - og det er meg. Send en mail om du er interessert.

med vennlig hilsen Elin

-- Elin Solheim (elinsolh@online.no), November 29, 2001.


Litt tregt i medlemssekretariatet...

Heisann.

Vår medlemssekretær har av personlige grunner vært nødt til å si fra seg dette vervet, det er noe hun beklager, men tiden strekker simpelthen ikke til....

Et nytt styremedlem vil overta hennes funksjoner - men mens denne "transaksjonen" har pågått så kan ting ta tid...

hilsen Elin (som maser og purrer)

-- Elin Solheim (elinsolh@online.no), December 01, 2001.


Snarvei til innmeldelse

Heisann

For litt raskere respons kan du hoppe over et "ledd" - nemelig å maile til: kajath@online.no - da går det rett til medlemssekretæren vår.

hilsen Elin

-- Elin Solheim (elinsolh@online.no), December 12, 2001.


Hei Connie!

Jeg er også ganske ny her, så jeg vet ikke så mye, men skal forsøke å svare litt angående IRC, og beskrive i grove trekk hvordan jeg gjorde det: Gå til FPE-N's hjemmeside og let deg fram til info om IRC. Der er også en URL for nedlasting av programmet mIrc. Det kommer pakket i en .zip-fil. Pakk det ut og installer det på vanlig måte. Det følger med litt brukerveiledning etc. Når du starter opp programmet, får du opp en dialogboks hvor du må bestemme hvilken server du vil bruke. Jeg brukte default-verdien, en av DalNets servere. Når det er gjort, kan du gå til Commands-menyen og klikke på Join. Ny dialogboks, og du skriver #TS/TV_Norge og klikker OK tror jeg. Og vips, så er du inne på chattekanalen. I den største rammen ser du administrative meldinger og hva du selv og de andre skriver, i rammen til høyre ser du hvem som er med for øyeblikket, og i den nederste rammen ser du hva du selv skriver. På søndag kveld kan det være ganske livlig der.

De andre spørsmålene dine kan jeg dessverre ikke besvare på det nåværende tidspunkt, men det er sikkert noen andre her som kan.

Lykke til!

Katrine

-- Katrine (katli@sol.no), November 28, 2001.


Medlemskap

Hei.

Lurte bare på om det tar veldig lang tid å melde seg inn. Jeg har forsøkt å melde meg inn pr mail for over en mnd. siden og har ikke hørt noe fra dere.

Mvh. Line

-- Line (linetrans@hotmail.com), December 01, 2001.Moderation questions? read the FAQ