Ny hjemmeside.....

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Hei alle sammen

Jeg vil bare reklamere for min nye hjemmeside som nettopp er lagt ut på nett. Den er ikke så innholdsrik enda, men det håper jeg å få hjelp til av dere. Det er dere som bestemmer innholdet, altså er det vår nye hjemmeside. Jeg er verken transvestitt eller transseksuell, men jeg er likefullt en transeperson. AIS. Dvs jeg er født som en blanding av kvinne og mann fysisk og psykisk. Men vet godt hva det vil si å være transvestitt eller transseksuell da det er mye det samme.

Vil også rette litt på Hege her som tidligere het Per. Hun sier at Benestad bana vei for navneskifte, det er feil...det var jeg som bana den veien, blytung diskusjon med folkeregisteret som førte til mitt navneskifte, som forøvrig var det første i Norge der en med en manns personnummer fikk skifte til jentenavn. Etterpå fikk Benestad sitt navn ved å henvise til mitt tilfelle. Akkurat nå kjemper jeg for å få endret personnumeret mitt uten opperasjon. Det SKAL gå det oxo. Nok om det.

Hjemmesiden vår vil ta opp ALT som angår temaet transepersoner. En kan finne linker til andre sider, kontaktannonser (for øyeblikket tom) Forum for diskusjon etc. mulighet for å legge inn bilder av seg selv annonymt om man vil, ja det meste. Det vil være en del reklame på siden også, dette betaler siden og tiden med dette....dessuten er det bra produkter. Få råd og tips ang. det meste. Alt dette er på trappene, siden blir bygget på nermest daglig og trenger bare besøkende. Også åpent for diverse fetisher, legninger.

Håper vi sees her http://www.transseksuell.com Vennlig hilsen Therese

-- Therese (Therese_71@hotmail.com), October 21, 2001


Moderation questions? read the FAQ