Lage ny shoppingliste for FPE medlemmer.

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Hei,- Mitt navn er Randi Beate Stensrud, og jeg er nyvalgt varamedlem i FPE. Jeg skal fungere som shoppingkontakt i foreningen, og skal lage en liste over transevennlige butikker. Dette vil bli en liste forbeholdt medlemmer av FPE,-- noen fordeler må man ha som medlem i foreningen. Målet må jo være å øke antallet medlemmer i foreningen. Jeg har vært mye ute og handlet selv, men tar gjerne imot tips om butikker og eventuelle avtaler Dere måtte ha. Det blir jo slik at du finner plasser du liker og da fortsetter du å handle der, så da blir det ikke så stor utvidelse av butikker som en kansje kunne ønske. Håper på mange svar fra alle kanter av landet. Så for de av oss som våger å gå ut og vise at vi finnes, la oss samle så mye info som mulig . Dermed kan vi hjelpe de som foreløbig ikke tørr, så de finner vennlige butikker med hyggelig betjening. Ha det fint,- mvh Randi Beate

-- Randi Beate Stensrud (randi.beate@tm.telia.no), March 28, 2001

Answers

Shopping

Her er det en som ikke tør, og jeg setter stor pris på ditt iniativ til å gjøre hverdagen til oss "vegrere" lettere. Jeg er ikke redd for å ta utfordringer, men å gå innom en forretning for å kjøpe f.eks. en ny kjole; Der stopper det. Da blir det postordre. Kjedelig, men oftest nødvending. Håper du får mange forslag.

Hilsen Karine

-- Karine Mathisen (karinema@online.no), March 29, 2001.


Shopping

Jeg synes også å shoppe er "tøft". Jeg er kjøper stort sett i større buttikker der det ikke er betjening som spør "Kan jeg hjelpe Dem? Rett utenfor Drammen ved Gullskog senteret er det en Spar Kjøp butik. de har ofte noe som er OK, og relativt liten betjening. Det er greit å "snike" omkring og hente diverse sko, kjloer etc og etthvert betale i kassen.

-- angela (a.b@online.no), September 07, 2001.

Moderation questions? read the FAQ