Ravnoteža kemijskih reakcija

greenspun.com : LUSENET : PMF-kemija : One Thread

Help!! Za 3 dana pišem test iz kemije (ravnoteža kemijskih reakcija) a pojma nemam! To ništa živo ne kužim. Zna li itko gdje mogu naći nešto o tome (osim u udžbeniku koji je trebao biti napisan RAZUMLJIVIM hrvatskim jezikom)? i.

-- Anonymous, March 12, 2001

Answers

Response to Ravnoteža kemijskih reakcija

Mada je brat Jatan

Heil Jatane

izrazio sumnju u mogucnost pomoci i odgovora Ivi mislim da to nije bas tako. Taj svoj stav cu poduprijeti i cinom pa cu na pomoc Ivi i svekolikom (iako istina malobrojnom)pucanstvu boarda poslati attachment u kojem sam jednom na slican zahtijev napisao nesto o ravnotezi. Mada to nije sve sto o tome uceniku (studentu) treba reci ipak mislim da ce joj biti od koristi. Neka ostali dodaju jos stogod pa ce i ova tri dana biti korisna. MOzda tome uspijem i sam dodati jos stogod. Bez obzira na sve Iva mi moze (i bilo bi pozeljno)uzvratiti emajl na adresu boarda,na adresu e-skole: eskola-kem@hpd.botanic.hr (gdje ce vjerojatno dobiti vise odgovora) i na moju osobnu adresu judas@chem.pmf.hr. Svakokao me zanima da li joj je moj 'rvatski jasniji i dalje mozda preciznije o tome sto joj nije jasno (konstanta ravnoteze itd.) jer je na precizno pitanje puno lakse odgovoriti. Precizno pitanje uzrokuje i precizan odgovor. Kemijska ravnoteza je vrlo siroko podrucje u kojem prebivaju razlicite zivotinje - potencijali, konstante, aktiviteti itd...

POZDRAV boardu

JDA

P. S.

Jatane jope san zapiva s Tomcem u nase zajednicko ime, a k tome dodao stogod harmi i zelenijeh flasa. Ajde ziv ti meni izdrav bio u velike zemlje Amerike.

brat Jatan

-- Anonymous, March 13, 2001


Response to Ravnote聻a kemijskih reakcija

Draga Iva, Svakako nemoj cekati ta 3 dana da ti netko ovim putem odgovori,jer forum nazalost bas i nije nesto posjecen. Bilo bi mozda korisno da si napisala u koji razred ides. Postavis li konkretno pitanje, veca je vjerojatnost da ti netko odgovori.

-- Anonymous, March 12, 2001

Moderation questions? read the FAQ