Ny mailingliste

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Du er herved invitert til FPE's nye mailingliste, TranseForum, på Yahoogroups.

http://groups.yahoo.com/group/transeforum

Dersom du ikke har erfaring med mailinglister eller yahoo fra tidligere, så anbefaler jeg at du registrerer deg med en yahoo-ID i forbindelse med at du ber om å bli deltager på lista. Du er velkommen til å maile meg direkte dersom du trenger assistanse for å komme på lista.

-- MyLady (list_mistress@hotmail.com), March 02, 2001

Answers

Mailingliste, Yahooda

Må jeg ha en Yahoo-adresse for å komme på mailinglista? Synes det blir så mange adresser å holde styr på.

Klem og sånn Anne-Randi

-- Anne-Randi (anneran@sol.no), March 05, 2001.


Trenger yahoo - ID

Vi kan vel ha litt problemer med å holde styr på postkassene våre noen og enhver...:))

Nei, du trenger ikke å ha en yahoo email adresse for å delta på listen, men du må registrere deg som yahoo bruker og få en yahoo ID. Når du først har fått en yahoo ID, så kan du legge alle de mail adressene du vil under denne ID'en.

Yahoo har en rekke tilbud til sine brukere (bl.a. 5 forskjellige aliaser hvor du kan sette opp 5 ulike profiler for deg selv *S*). Det vil alltid ta litt tid å fomle seg rundt på nye (?) brukersteder på nettet, men jeg anbefaler at dere bruker litt tid på å bli kjent med de tjenestene yahoo tilbyr.

Som deltager på lista får du tilgang til vår felles web-side, hvor det også finnes en chatt som jeg håper vi kan bruke flittig etterhvert. Vil man legge ut bilder av seg selv så kan de lastes inn på et eget fil-området. Mulig det er litt tungvint, men jeg har stengt av muligheten til å sende vedlegg til mail for å ungå at det blir distribuert virus.

Vi er såvidt igang med litt småprat på lista, så kom og meld deg på.

http://groups.yahoo.com/group/transeforum

-- MyLady (list_mistress@hotmail.com), March 05, 2001.


Listen

Er den nye malingslisten en oppfølger av diskusjonen her i Forum om lukket side ? og hvofor er det da ikke flere medlemmer som melder seg på ? En ide da hvar at en kan via FPE egne sider melde seg på som medlem av siden !!

-- Emma Iversen (emmas@sensewave.com), March 10, 2001.

Enda mer Yahooda

Hei Har ordnet en Yahoo-ID, men får beskjed om at jeg enda ikke er opptatt som "medlem" på Transeforum. Noe om at moderator ikke har godkjent min forespørsel, eller noe i den duren? Hva har gått galt, hvor?

Klem og sånn fra Anne-Randi som ikke er så datakyndig som hun liker å¨tro (Men, det visste dere jo)

-- Anne-Randi (anneran@sol.no), March 23, 2001.


Moderation questions? read the FAQ