AVON Kosmetikk (Make-up/hudpleiepordukter,parfyme)

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Make-up/Hudpleie.

Er du på utkikk etter gode make-up/hudpleieprodukter. test,Prøv,føl,kjenn AVON Kosmetikk. Vi selger make-up, hudpleieprodukter,parfyme,dusj/badeprodukter.Vi kan også tilby Make-upkurs for deg, hvordan legge riktig make-up. kontakt oss for pris. Bestill AVON katalogen fra et av verdens største make-up/hudpleieprodusenter. Med katalogen får du 2 leppestiftprøver,to hudpleieprøver,2 parfymeprøver 1 stk AVON penn, make-up og hudpleieguide. Alt dette for kr 70.- Husk at du også kan bestille et abonnment på katalogene som kommer ut ca 6 ganger i året.Du vil også da få automatisk tilsendt produktprøver med katalogene. Abonnement 240.-

For at vi skal vite hvilke hudpleieproduktprøver vi skal sende deg er vi avhengig av å vite hvilke hudtype du har. Slik at vi slipper å sende produktprøver til deg som ikke er tilpasset din hudtype, og du vil slippe å få produktprøver som du ikke har bruk for. Derfor ber vi deg se gjennom veiledning i valg av hudpleie-produkter.

Valg av hudpleieprodukter er ikke enkelt, Forskjellige hudtyper (fet,normal,tørr)krever forskjellig behandling. Og fordi huden forandrer seg med årene, vil også alder spille inn når du skal finne hvilket produkt som passer best for deg. Huden har en tendens til å bli tørrere og mindre elastisk med årene.Derfor er det viktig at man begynner med hudpleie i tidlig alder. Husk at vann er den viktigste kilden for sunnhud.

Tips drikk ca 2-3 liter vann pr dag. Det er ikke alltid like lett å huske å drikke vann, man drikker gjerne brus eller annet som kan være tørsteslukkende,men tenker man på huden?? NEI. Ha en flaske med vann i kjøleskapet lett tillgjengelig og synlig. Da husker man å drikke vann når du åpner kjøleskapet og flaska står der.

Alle AVON's produkter er nøye testet og utprøvd i våre laboratorier. Ettersom det blir flere allergikere,vokser allergiproblemene. AVON tar dette meget alvorlig i utviklingen av nye produkter. Til tross for det, kan du risikere at din hud reagerer på enkelte kremer, men ikke på andre. Mange tror at hudpleieprodukter er gode og sunne fordi de er såkalte "Naturprodukter". Dette er nødvendigvis ikke riktig, for det er også dise produktene som gir flest allergiske reaksjoner. Enhver må prøve og velge på individuell basis og finne de produktene som paser best.

Derfor skiller AVON seg ut fra konkurrentene: Vi kar et bredt spekter av forskjellige produkter tilpasset den enkeltes behov. Du kan prøve produktene før du kjøper. Du får veiledning og råd fra konsulenter som selv bruker produktene.-og har forsøkt forskjellige produkter. Og du vet at du bruker produkter som er fremstilt ved de fremste kosmetikk-laboratorier i verden, etter de mest moderne prosseser, og under de strengeste krav til ingredienser og testing. AVON tilbyr deg sunn,sikker skjønnhet.

For å gjøre det enkelere for deg å finne frem til de hudpleiemidler som passer for deg, har vi laget et to trinns opplegg. Første trinn er å bestemme hudtype. Deretter kan du bruke resultatet til å finne hvilke produkt som passer for deg.

Trinn 1-Identifisering av hudtype.

Neden for er det listet opp noen faktorer som kan hjelpe deg til å finne frem til hvilke av AVON's hudpleieprodukter som passer for deg. Dette blir selvsagt veldig skjematisk, så det er ikke sikkert at det gir deg et helt entydig valg. Men la det være en start, så kan du senere prøve andre produkter fra AVON. Husk at ettersom huden eldes,og vær,sol og vind påvirker den, vil behovene endres.

Les gjennom punktene, finn ut hva som er det mest riktige utsagn for deg, og velg et av de tallene som står til høyre for ditt valg. Når du er ferdig, summerer du dine tall,og ser hva totalsummen blir. Dette tallet indikerer hva slags hudtype du har.

Med AVON katalogen vil du få med tabell over produkter som gir deg råd om hva slags produkter som passer deg.Produktene som leveres er renseprodukter, ansiktsvann, spesialbehandling,dagkremer,nattkremer,øyekremer.

Identifisering:

1. Hvor ofte oppdager du sorte prikker eller kviser i ansiktet?

Ofte 1 Noen ganger i T-sonen-pannen/nese/hake 2 Sjelden 3 Nesten aldri 4

1. Hvor store er porene i ansiktshuden?

Veldig store over hele ansiktet 1 Store i T-sonen 2 Små 3 Nesten usynlig 4

3. Er huden din fet og glinsende?

Nesten alltid 1 Ofte i T-sonen 2 Av og til 3 Nesten aldri 4

4. Har du rynker i ansiktet?

Nesten ingen og de er små 1 Noen smilerynker 2 Synlig rundt øyne,munn og i pannen 3 Dype i noen partier 4

5. Føles huden noen ganger stram og tørr?

Nesten aldri 1 Noen ganger i kinnene 2 Av og til 3 Ofte 4

SUM POENG:

5- 9 poeng Fet hud 10-15 poeng Normal hud 16-20 poeng Tørr hud

Trinn 2 Valg av produkter:

Er det noen spørsmål kontakt din konsulent: Team Make-upArtister Rauerskauveien 638 1482 NITTEDAL TLF: 40850913 man-fre 12.00-16.00 E-post:t_m_artister@hotmail.com AVON The company for women

Thank you for your order

sjekk denne hjemmesiden hvis du vil vite mere om AVON kosmetikk. Den offesielle avon hjemmesiden. http://www.avon.com-- Team Make-upArtister (t_m_artister@hotmail.com), January 23, 2001


Moderation questions? read the FAQ