Start det nye året med AVON Kosmetikk

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

AVON til tjeneste for deg.

1886-et viktig år.

I 1886 skjedde det to store ting i USA. David Mc Connell startet AVON Cosmetics- et selskap som gjennom konsulenter solgte kosmetikk og parfyme direkte til sine kunder. På denne måten kunne Mc Connell tilby sine kunder en unik service, og mange kvinner fikk en verdifull inntektsmulighet. Samme år ble Coca Cola lansert for første gang.

I dag er både AVON og Coca Cola representert over hele verden- på alle kontinenter. Avon er i dag verdens største kosmetikkmerke- representert i over 130 land og med mer en 2.5 millioner salgskonsulenter.

AVON=personlig service

AVON har alltid hatt som mål å tilby sine kunder og konsulenter personlig service. Dersom kunden ikke er fornøyd, er heller ikke AVON fornøyd. AVONS suksess bygger på service, kvalitet og trygghet, og det er slik millioner av kunder i over 100 år har opplevd AVON.

AVON tar ansvar.

I tillegg har AVON engasjert seg i miljøspørsmål og veldedighet. De siste årene har AVON bl.a donert store summer til forskning av brystkreft hos kvinner. I alle sammenhenger legges det dessuten stor vekt på miljøvennlig drift og produksjon.

PRODUKSJON. Forskning og utvikling.

AVON legger i enorme ressurser i utvikling av nye produkter. Derfor ligger AVON i dag helt i forkant av den rivende utviklingen innen hudpleie og make-up og kan tilby noen av de mest avanserte og effektive produktene på markedet.

Produktsikkerhet.

AVON er svært opptatt av produktsikkerhet og bruker ikke ingredienser som kan være forbundet med risiko for uheldige bivirkninger. Nyere forsknking har vist at stoffer i kosmetiske produkter som hudkrem, make-up og parfyme tas opp i kroppen gjennom huden. Derfor er det svært viktig å bruke et kosmetikkmerke man kan stole 100% på. AVON er blant disse.

Testing av produktene.

Alle AVONS produkter gjennomgår grundige tester i avanserte laboratorier før de lanseres. AVON var det første av de store kosmetikkselskapene som sluttet å teste på dyr. I mange år har AVON bevilget store summer til forskning for utvikling av alternative, forbrukersikre testmetoder.

Miljø.

AVON er opptatt av miljø, og var blant de første kosmetikkprodusentene som sluttet å bruke ozonnedbrytende KFK gasser i sprayflaskene.

PRODUKTER. Komplett utvalg.

AVON har i dag det mest komplette produkt-utvalget på markedet- fra de enkleste naturprodukter til de mest avanserte hudpleie-og make-up artikler. Totalt tilbyr AVON i Norge over 300 ulike artikler innen hudpleie, make-up,parfyme,solprodukter,hårpleie,fotpleie og hygiene.

Førsteklasses kvalitet.

kvaliteten på AVONS produkter er udiskutabel. Dette underbygges av en enestående 3 måneders "pengene tilbake -garanti.

Først med det beste.

AVON var bl.a første med *Hudpleie basert på AHA-teknologi som står som står for Alpha Hydroxy Acids som er en familie av ingredienser som kommer fra frukt og andre naturlige substanser. Hjelper til å løse opp døde hudceller og er derfor fordelaktig for aldrende hud.

AVON var bl.a første med *Hudpleie ved hjelp av avansert Enzym- teknologi. Enzym står for Protein- molekyler som spiller en viktig rolle i hudens naturlige fornyelsesprosess.

AVON var bl.a første med *A-Vitaminsyre uten bivirkninger i hudkremer A- vitaminer finner du i Antioxidanter som som også er C,E OG Karoten. Hjelper til å nøytralisere de potensielle skadevirkninger frie radikaler har på cellene.

AVON var bl.a første med *Make-up-produkter med hudpleiende egen- skaper.

Pris.

AVON er kjent over hele verden for å tilby kvalitetsprodukter til meget gunstige priser. Ved å sammenligne våre med prisene på tilsvarende produkter fra andre kosmetikkprodusenter, vil du se at vi ligger 20-50% lavere.

Produktkataloger.

Produktene presenteres på en oversiklig og grei måte i Våre ekslusive produktkataloger. AVON introduserer 6 nye kataloger i året, hver med spennende nyheter og uslåelige tilbud. Du vil finne de nyvinningene innen hudpleie, samt de siste trender og farger innen dekorativ make-up.

Direkteservice.

AVONS forettningside bygger på direkteservice som er mer enn direktesalg i tradisjonell forstand. AVON setter den enkelte individ i fokus, og innretter seg etter sine kunders individuelle behov. Produktene selges gjennom en landsdekkende konsulentnett hvor Team Make-upArtister er en av konsulentene.Dvs at din konsulent blir Team Make-upArtister, som kan gi deg veledning,råd om riktig valg og bruk av produktene.

Avsluttnignsvis vil vi garantere deg som AVON kunde at du kan være 100% trygg på at produktene er fremstilt under de strengeste sikkerhetsrutiner for å oppnå høyeste kvalitet. Som AVON kunde for du veiledning fra en som selv bruker AVON produkter.

Som Make-upartist har jeg prøvd en rekke produkter, men må si at AVON er det rette produktmerke for meg.

Ønsker du mere info eller bestille AVON produktkatalog, produktprøver. Da kan du kontakte :Team Make-upArtister TLF: 40850913 man-fre 1200-1600

Team Make-upArtister tilbyr også make-upkurs for transvestitter. Be om pris.

Vennlig hilsen

Lise Lotte Schönberg-- Lise Lotte Schönberg (t_m_artister@hotmail.com), December 13, 2000


Moderation questions? read the FAQ