Intermezzo

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Intermezzo nr. 39 er nå ferdig montert og sendes til trykking i Danmark. Det bør være ute hos medlemmene om en ukes tid (håper jeg).

Dessverre er det rimelig dødt ute hos medlemmene når det gjelder bidrag til bladet vårt. Jeg synes jeg kommenterer dette til det kjedsommelige, men det tar på også for meg å måtte bidra med så mye egenproduksjon. Mangfoldet blir også borte på denne måten.

Jeg håper at vi i løpet av 2001 kan komme fram til hva vi vil med bladet vårt; skal vi gå for en samproduksjon med FPE-S slik at nedslagsfeltet blir større, eller hva synes du?

Forslag og kommentarer mottas med takk!

Hilsen fra Ellen Synnøve Lien

-- Ellen Synnøve Lien (ellenslien@hotmail.com), December 03, 2000

Answers

Intermezzos fremtid

Jeg er enig i at vi bør komme igang med et nærmere samarbeid med de andre nordiske foreningene slik at vi kan få et blad som kommer Oftere og Tykkere. Men jeg vil fremdeles ha medlemsblad, og ikke et som skal kunne selges i løssalg i Narvesen eller andre steder. Medlemsbladet er til fordi det er et medlemsblad, en fordel med nettopp det å være medlem, ikke fordi at andre for 39,50 skal kunne få kjøpe det. Så lenge det er et medlemsblad kan vi også f.eks. trykke bilder av medlemmene, jeg tror terskelen ville bli langt høyere for å vise "fjeset" dersom bladet blir i åpent salg.

Tenk så ålreit det hadde blitt dersom vi hadde levende lokalforeninger som ville skrive litt om hva de holdt på med, da kunne Intermezzo blitt et mye bedre medlemsblad for oss alle.

hilsen Elin

-- Elin Solheim (elinsolh@online.no), December 04, 2000.


Stoff til Intermezzo

Nei vi er kanskje ikke flinke nok til å skrive i vårt eget blad, noe vi burde skjerpe oss på. Jeg skriver ikke så mye på FPEs websider som jeg kanskje burde, men satser mest på å finne informasjon andre steder jeg kan linke til. Mitt ansvar burde kanskje gå videre, dvs. at jeg burde lage små notiser og sende dem fortløpende til deg, Ellen Synøve, slik at også de av medlemmene som ikke har internett får lest hva som rører seg.

Et annet forslag er å gjengi hva som skjer i debatter her på FPE-forum, og kanskje skape litt mer debatt i leserbrevspalten etterpå.

mvh Elin Solheim

-- Elin Solheim (elinsolh@online.no), December 04, 2000.


Re:Intermezzo

Først en takk til deg Ellen Synnøve. som klarer å få til et blad for oss 4 ganger i Året. Nå til jul var det egentlig meningen å få til et fellesnordisk Transeblad isteden for intermezzo, Feminform og Tid bladet. en ide som jeg syntes var strålende. Men så var det noen gamle stridigheter mellom de to danske redaktører som ikke var glemt. som satte en stopper for dette i denne omgang. Noe som jeg synes er leit fordi både Feminform og det danske TID bladet er mye større når deg gjelder innhold. Jeg fikk dem begge da jeg var i Båstad i høst så jeg kunne sammenligne direkte det var ikke bare noe jeg hadde hørt om. Så på sikt tror jeg at det ville være en fordel for alle at vi slo bladene sammen til en stort Nordisk Transemagasin. Kanskje det da kunne komme 8 ganger i året isteden for 4. Jeg tror også at vi burde få en større redaksjon i hvert land slik at Ellen Synnøve ikke behøver å være alene med allt. i Svenske feminform er de 5 i redaksjonen å Intermezzo har vel nå etter at NE- Sverige er lagt den kun 2 redaktører. Personlig kunne jeg ha tenkt meg et blad som i tillegg til å gå til medlemmene også var i vanlig salg hos f eks narvesenkiosker ol og som hadde reklame så det ble et frekt, trendy og fargesprakende blad med flere bilder repotasjer ol. Slik ville vi sikkert nå fram til flere. behovet for et blad for oss transer er jo også veldig forskjellig. Å forskjellen mellom oss blir vel egentlig større for hvert år som går . da flere og flere tør mere å viser seg mere ute i samfunnet å det sprenges stadig nye grenser på hva vi "Sprø jentene" finner på. Å derfor er jo behovet så veldig forskjellig etterhvert. I tillegg er jo internett " Verdens største transemagasin". Å derfor blir jo forskjellen fra de som: sitter innerst i skapet å smugleser intermezzo uten tilgang til nettet. Til oss som farter rundt ute som kvinner til alle døgnets tider å i tillegg komuniserer med hverandre på nettet. mye større en den var for noen få år siden. Å å derfor kommer vi nok til å måtte ta endel diskusjoner i tiden som kommer om hva vil vi med intermezzo og også med FPE. Så det er fint om dere engasjerer dere å sender forslag inn til styret . Det er jo fint å fa noen innspill fra "Grasrota" Så har du gode forslag til hvordan Intermezzo skal bli, har du meninger om møter å treffer, mener du noe om lokalene for treffene, Burde det skje mere i distriktene, noe du ønsker at foreningen skal engasjere seg i ? Send inn forslag Kaja

-- Kaja (kajath@online.no), December 03, 2000.

Moderation questions? read the FAQ