Lokale transer?

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Hvordan i all verden skal man kunne finne ut om det er andre som transer der man selv bor? Det er ikke akkurat medlemslister å finne noen steder. Og slike som oss er jo mestere i å gjemme oss. Det vil jo ikke nytte å fortelle hvor man bor, fordi ingen vil kunne opplyse om hvem det eventuelt er som er transer på det aktuelle stedet. Og her ute på bygda, er det ikke akkurat så mange treffe for slike som oss.

Det er ikke enkelt

-- (oddgerd@online.no), November 22, 2000

Answers

Lokale transer 2

Det Oddgerd her peker på med hensyn til medlemsliste kunne kansje løses ved at medlemer i FPE hadde en side som bare betalende medlemer kom inn på ved navn og medlems nr.der en slik liste fantes med for eks navn,bosted,mail adr.og for de som ville et bilde. Dette kunne kansje øke medlemstallet,men det er kansje for mye arbeid med et slikt system. Noen som tenner på iden eller er det absurd?

-- Emma iversen (emmas@sensewave.com), November 22, 2000.

Re.: Lokale transer 2

Jeg er enig med Emma i at slik system kan fungere, bare se på Transgender forum www.tgforum.com dette er et sted for transer hvor det går an å være medlem og får da tilgang til endel private områder. I tillegg er det en del arkivstoff som nok kunne være lagt på slikt sted.

Det jeg ser som et lite problem er jo personvern og at et slikt system krever en del arbeid og tilgang til noe mer en bare en hjemmeside. Foreningen måtte da leie kapasitet på en god server en eller annen plass på internett.

-- Pia Jannicke Vik (pia@vik.gs), November 22, 2000.


Å treffe andre...

Om man ønsker kontakt med andre så er det jo unektlig en del hindre å måtte passere, men det er slett ikke uoverkommelig.

Det som nok kan være det vanskeligste er å komme i kontakt med andre som VIL ha kontakt. Det er jo ett ubestridelig faktum at veldig mange transer ikke ønsker videre sosial kontakt utover f.eks møter og arangementer.

Derimot er det slett ikke vanskelig å få formidlet sitt eget ønske om kontakt. Det kan man f.eks gjøre på dette forumet, på andre transesider på nettet, gjennom medlemsbladet "Intermezo" etc.

Jeg ser ikke behovert for en "lukket" nettside etc da dette jo vil være en alvorlig begrensning i hvem som faktisk får se ett kontaktønske.

Tina

-- Tina (tinanor@hotmail.com), November 22, 2000.


Egen side

Det er ikke meningen og lukke av forum eller noesomhelst av det som er i dag på sidene, men iden var at hvis der var en side som bare de som var medlem kom inn på via pass ord, så kunne denne siden være en informasjon om medlemer og område de er fra etc. det behøver ikke å være noen kontakt side.De fleste mensker er nysjerig av natur og da kansje noen melder seg inn i foreningen for og få tilgang til siden,absurd!

-- Emma Iversen (emmas@sensewave.com), November 24, 2000.

Apropos...

Ble det foresten ikke en gang opprettet en slik medlemsside på MSN? Mulig jeg tar feil, men jeg mener å huske noe slikt... Noen som vet?

Tina

-- Tina (tinanor@hotmail.com), November 24, 2000.MSN hjemmeside

Det stemmer at vi har opprettet en privat hjemmeside der vi hovedsaklig har lagt ut bilder. Den er på www.msn.no og heter "TV/TS-Norge". Den fungerer slik at bare vi som har møttes "in real life" har tilgang til den.

mvh. Charlotte http://www.geocities.com/charlotteschmidt/

-- Charlotte Schmidt (charlotteschmidt@hotmail.com), November 25, 2000.


Hjemmeside

Ser at det fins en privat hjemmeside som Charlotte skriver, som de som møtes bruker,det er vell hovedsakelig fra Oslo destriktet, men det hjelper jo ikke alle! de som ikke har den muligheten som sitter rundt omkring i vårt vidstrakte land. Iden er en side som er privat for alle som har betalt kontigent til FPE som på den måten kan føle litt av samhørigheten og være en insperiasjon for og fortsette medlemskapet som tross alt er viktig for oss alle. Kom igjen jenter la oss snakke ut. Klem Emma

-- Emma Iversen (emmas@sensewave.com), November 28, 2000.

Distriktsrepresentanter

Bare som en liten informasjon så jobber vi i Styret i FPE men å få ordningen med distriktsrepresentanter igang igjen. denne ordningen fungerte for endel år siden å det var en representant i hver av de største byene som kunne være et knutepunkt for de som bor rundt om i landet. Så noe skjer på omraådet i allefall. men om noen har slike ønsker om en slik Web side så send da en mail til fpenorge@online.no så kan jo styret ta det opp til vurdering. vi tar jo gjerne imot innspill fra medlemmene så om dere har noe slikt på hjertet la oss få høre om det. Eller så kan en jo også sette en liten kontaktannonse i Intermezzo eller her f eks om en ønsker at andre fra samme distrikt skal ta kontakt Kaja

-- Kaja (Kajath@online.no), November 22, 2000.

Moderation questions? read the FAQ