Er jeg en transe?

greenspun.com : LUSENET : FPE-NE forum : One Thread

Heisann alle sammen. Jeg er en gutt pe 28 er ifra Trondheim. Jeg elsker e bruke silkestrxmper og g-string. Det jeg lurer pe er om dette gjxr meg til en transe??? Det er ingen som vet om dette i min omgangskrets og slik vil jeg at det fortsatt skal vfre. Jeg hadde satt pris pe e mxtt noen for e snakke om dette. Diskret selfxlgelig. Hadde vfrt best om du bor i nfrheten selvfxlgelig. Kanskje vi snakkes. ;O) Kunne tenkt meg e fe tips om noen fine hjemmesider ogse, se gjfrne send meg dette. Klem ifra Frode ;O)

-- frode (fsoerl@online.no), October 08, 2000

Answers

Er jeg en transe?

Du er vel den du er - en mann som liker e bruke noen av de klfrne kvinner vanligvis ger med. Kvinner har mye fint e velge i pe den fronten. Det er ikke noe rart i at en del menn faller for fristelsen til e "lene" litt av og til.

-- Karin (karin@tranoy.online.no), October 09, 2000.

Transe? Ja.

Det går da ikke an å svare slik "bla-bla-bla" til en som undrer på om han er transe! Ett sted går det jo en grense for "toleranse" og tåkeprat. En mann som liker å bruke silkestrømper og dametruser er vel transe så god som noen. Det er litt slitsomt at at liksom er så "normalt" og vanlig, og ingen kan svare på noe, når vi alle vet at det vi like å holde på ikke regnes for å være normalt.

-- (oddgerd@start.no), January 19, 2001.

Er jeg en transe?

Hei Frode

Det spxrsmelet har litt med bestenking e gjxre. Men det kan vfre godt e snakke om det, fe litt klarhet i tankene, spille ball med andre med tilsvarende tankebaner. Og vi kan gjerne treffes, og snakke om ting, tang og transer Bor i Trondheim, og lurer litt pe om det er flere som meg her i byen?Vi kan ta en tur pe Erichsen, i sivil,:-) eller hjemme.

Klem og senn Anne-Randi Who is back in town, and are going stay there.

PS Synd og skam at jeg ikke fikk med meg Kaja og Marion sist helg. Det er bra at noen ster fram for oss.

A-R

-- Anne-Randi (Anne-Randi@har.ikke), October 20, 2000.


Moderation questions? read the FAQ