Forum poruke preko e-maila

greenspun.com : LUSENET : PMF-kemija : One Thread

Moje pitanje je vezano vise uz tehnicku stranu foruma. Da li netko mozda zna kako da ja vidim u svom Outlook Expressu tko je poslao poruku u forum? Dobijem u svoj Inbox poruku sa foruma, ali mi rijetko pokazuje tko ju je poslao.

-- Anonymous, May 23, 2000

Answers

Mislim da trebas stisnuti desni klik na misu i ides na columns. ..tu udjes i stisnes opcije koje zelis da ti budu vidljive u tvom inboxu,isto vrijedi i za outbox,sent items

-- Anonymous, July 09, 2002

Nazalost na znam o cemu se radi. Baza podataka (softver) za ovaj forum je izum prilicno slavnog web-gurua Phila Greenspuna (zapravo ne znam zasto ga ja toliko reklamiram, mozda zato sto mi frend radi za njega) i nalazi se na nekom njegovom serveru. Ja uvijek u headeru maila dobijem i redak u kojem pise e-mail adresa onog koji je postavio thread ili odgovorio na pitanje. No, cini se da ne stima bas sve s tim softverom. Osim tvojih zapazanja (koje sad prvi put cujem), dogadja se i to da poruke nisu poslozene tocno po vremenima u koja stizu na server, pa su neki odgovori listani ispred onih koji su stigli prije (vremenski) njih. To ne bi trebalo biti tako... kad cu imati vremena, mozda napisem nesto Philu.

-- Anonymous, May 24, 2000

Moderation questions? read the FAQ