Internet i rahunalna radionica Kemijskog odsjeka

greenspun.com : LUSENET : PMF-kemija : One Thread

U prostorijama ZOAK-a na Savskoj cesti 77 (Metodika nastave kemije) nalazi se rahunalna uhionica koja je spojena na Internet (umre>eno 9 PC rahunala). Mogu je koristiti svi studenti Kemijskog odsjeka u vremenu od 9:00 do 15:00. Radionica je rezultet rada E.M. (onaj koji je kriv za sve zlo Interneta i Informatizacije Kemijskog odsjeka) i Zorana Bojaniha uz podr9ku prof. Sikirice

Ernest

-- Anonymous, May 22, 2000

Answers

Mislim da je krajnje vrijeme (ne pet do podne, vec podne) da se Odsjek pobrine da se opremi racunalna radionica pri Odsjeku (svaka cast ZOAK-u, no to je ipak u Savskoj, gdje je promet studenata manji-ja recimo u svojih 7 godina studiranja nikad nisam bio tamo) sa umrezenim racunalima. Tesko je opisati zaostalost Kemijskog Odsjeka sto se tice informatike. Mislim da po tome studij kemije na PMF-u (a naslo bi se jos i gorih stvari za usporedbu) zaostaje za prosjecnim americkim fakultetom (gdje se sad nalazim) za valjda oko 15 godina. To bi se dalo brzo nadoknaditi, kad bi se poduzelo ovo sto sam gore naveo. Ipak, svaka cast Ernestu, koji jedini djeluje (i sto je najvrijednije-volonterski) da se stanje promijeni. Da nije tako, bilo bi jos gore (koliko je god tesko zamisliti takvo stanje)

-- Anonymous, May 31, 2000

ne znam sto bi reko osim sad mozda vise necu morat ici na neki drugi faks na internet ili odlicno (korak prema moderniziranijem fakultetu)

-- Anonymous, May 31, 2000

Moderation questions? read the FAQ