Kom I godt ind i det nye år ?

greenspun.com : LUSENET : OBC : One Thread

Hej alle,

Ja, jeg ved jo godt hvordan Ulla, Jesper, Lone, Lars, Frede og Louise kom ind i 2002 - og vist nok også hvordan jeg selv drak det nye år imøde....men hvad med jer andre ?

Har I nogle nytårforsætter ? - eller nogle pinlige historier I vil dele ?

Personligt, må jeg sige at det var lidt pinligt at falde i søvn under et spil "Danmarksmester" klokken 02.15 nytårsaften...men det skal dog siges at jeg vågnede op og festede videre, da de andre var færdige med at spille (hvad ligner det også at begynde at spille brætspil midt i en nytårsfest ? - jeg spørger bare fordi jeg jo mest er til fest og farver og HELT VILDT gang i den!)

Lasse

-- Anonymous, January 03, 2002

Answers

Response to Kom I godt ind i det nye år ?

Hej Lasse og alle jer andre!

Jeg kom rigtigt godt ind i det nye år. Pinlige episoder var der helt sikkert mange af - er jeg blevet fortalt. Jeg tog et smut forbi otto's trøst, hvor jeg vist nok fik at vide at der også skulle være noget tilbage til de andre kunder. Brætspil var jeg vist også igang med på et tidspunkt...det gik ud på at se hvor hurtigt man kunne lave flyvere ud af trivial pursuit kort og sende dem ud af vinduet fra 8.øst's køkken. Jeg var vist nok ret god til det - min tid for 500 kort var 12 minutter og 34 sekunder. I kan jo prøve derhjemme, for at se om I kan slå min rekord. Festen på 8. øst var ellers ved at blive lidt tam i det klokken ca. 5.30. - men så tog jeg mig sammen og kørte igennem til ca. 13.30 hvor jeg gik i gulvet som et bræt!

Vi snakkes!

Otto Stuby

-- Anonymous, January 15, 2002


Moderation questions? read the FAQ