internetprobleem

greenspun.com : LUSENET : pc problems : One Thread

bij het internetten bij het 2 op de drie keer surfen kan de computer geen verbinding meer maken met de surver. Wanneer dan de computer afgesloten wordt geeft hij eveneens de boodschap dat hij bezig is met windows af te sluiten, maar dit blijft maar duren (de computer zit dus vast...) aan wat zou dit liggen; planetinternet of aan windows.

Bij het herinstalleren van de communicatiesoftware vanuit het configuaratiescherm(software) is het probleem blijkbaar opgelost. Misschien is dit toeval. De vorige keer is hetzelfde probleem ook zo opgelost, maar dit probleem kwam terug (toeval of niet)

Groeten Philippe uit Baardegem (Zwanenneststraat 4A)

-- Philippe Mestdagh (mestdag0@planetinternet.be), June 26, 1999

Answers

Beste Philippe Gebruik jij de softwareinstallatie die is meegeleverd met planetinternet, dan zou hier jouw probleem kunnen liggen.

Probeer de communicatiesoftware van win95 of 98 opnieuw te installeren - let er wel op dat je de juiste versie gebruikt ttz: als je origineel win95 osr2 hebt geinstalleerd, gebruik dan dezelfde cd om de com. software te installeren. Indien je dit niet doet, kan je problemen tegenkomen.

Het is wel mogelijk dat jouw connectie om een of andere duistere reden zomaar de geest geeft. Andere gebruikers , zelfs met andere providers komen dit ook geregeld tegen. en het kan dan inderdaad zijn dat je windows gewoon 'hangt'

Herstarten is de enige boodschap. Indien nog meer help nodig, laat dan iets weten in ons forum.

-- Pieter Van der Hulst (pietervdh@hotmail.com), June 29, 1999.


Moderation questions? read the FAQ